/** * */

Overleg gebruiker:Alcide

referenties

Hallo, hoe kan ik hier voetnoten integreren? In de gewone wikipedia bestaat er het sjabloon Sjabloon:Reflist vergezeld van <ref> en </ref> hulpmiddelen ... --Alcide 12 jul 2008 10:55 (CEST)

We hebben bepaalde Sjablonen, voor welke doel heb je die nodig? Wij hebben Sjablonen voor films, schepen, tanks, vuurwapens, vliegtuigen en personen. --Sniper snoop 12 jul 2008 13:02 (CEST)
Het gaat om voetnoten, Sniper, je moet even controleren of de software van deze wikiversie daarop toegesneden is door de sjabloon van wikipedia.nl te kopiëren naar de pagina die Alcode daarvoor al heeft aangemaakt. Zie verder http://nl.wikipedia.org/wiki/Help:Referenties_en_voetnoten. --Wvanrosm 12 jul 2008 14:04 (CEST) mvg, Wim
Ik heb zonder resultaat wat sjabloons uit Wikipedia.nl getest, Alcide. Maar ik zal nog even verder informeren. Misschien dat je je tijdelijk kunt behelpen met <SUP>...</SUP>? mvg, Wim --Wvanrosm 12 jul 2008 18:18 (CEST)
Ik verschoot ervan dat ik deze voetnoot en aanverwanten niet vond, vermits het een historische website betreft, zou het wel op zijn plaats zijn --Alcide 12 jul 2008 18:27 (CEST)

Zemst

Beste Alcide, je artikel over Zemst heb ik verplaatst naar een eigen pagina. Zie de helpfunctie hoe dat hier werkt. Is het artikel van je zelf of heb je het letterlijk gekopieerd van ergens anders? (dit laatste is namelijk niet de bedoeling). mvg, Wim --Wvanrosm 12 jul 2008 14:18 (CEST)

Hallo Wim, Het is steeds de bedoeling in Wikipedia-websites dat artikels die in testfase verkeren enkel in een subpagina van gebruikerspagina's worden ontwikkeld ... Maar wat je vraag betreft. Ik probeer een samenvatting van dit boek te creëren, vergezeld van bronbeschrijvingen, zoals dat gebruikelijk is in Wikipedia --Alcide 12 jul 2008 18:24 (CEST)
Je bedoelt dat je een artikel eerst op je gebruikerspagina moet zetten? Nu, daar is mij niets van bekend hoor, en ik heb toch jaren voor wikipedia.nl gewerkt. Lijkt me ook weinig zinvol, want dan kun je het net zo goed thuis op je tekstverwerker bewaren. In ieder geval werkt het hier niet zo, en de betreffende methode staat uitvoerig toegelicht op de help-pagina (druk op woordje "Help", links). Dus maak gerust direct een nieuwe pagina aan, daar is geen enkel bezwaar tegen! mvg, Wim --Wvanrosm 12 jul 2008 18:37 (CEST)
Afkomstig van WO1Wiki NL, de Vrije Encyclopedie. "http://forumeerstewereldoorlog.nl/wiki/index.php/Overleg_gebruiker:Alcide"
Personal tools