/** * */

Overleg gebruiker:Wilbajo

We hebben een apparte pagina geopent voor Mauser 1917. Wij danken u voor uw interesse, ik zorg voor de afbeeldingen + opmaak en Wim zal verder bepalen wat hij ermee zal doen. Graag hadden wij gehoopt in de toekomst nog meer artikelen mogen verwachten en hiervoor mag je een nieuwe pagina openen. Dit kan je bijvoorbeeld openen op uw eigen profiel. --Sniper snoop 14 jul 2008 23:04 (CEST)

Beste Wibajo, je tekst over Franse helmen, die je op de overlegpagina van de betreffende categorie had geplaatst, heb ik een eigen pagina gegeven, opdat je er een volwaardig artikel van kunt maken. Druk even op het woordje "Help" (links op iedere pagina) om te zien hoe je een nieuwe pagina aanmaakt, daar staat het uitvoerig uitgelegd. Wim --Wvanrosm 15 jul 2008 11:36 (CEST)
Beste Wibajo, mag ik je nogmaals verwijzen naar de HELP-functie hoe je een artikel begint? Dat is dus NIET op de overlegpagina van een categorie. Wees zo goed dit advies even op te volgen! mvg, Wim --Wvanrosm 16 jul 2008 12:45 (CEST)
Afkomstig van WO1Wiki NL, de Vrije Encyclopedie. "http://forumeerstewereldoorlog.nl/wiki/index.php/Overleg_gebruiker:Wilbajo"
Personal tools