/** * */

Overleg gebruiker:Jurgen

Beste Jurgen. We bedanken je alvast voor de interesse voor de Wiki. Ikzelf heb graag dat alle afbeeldingen via de Wiki worden geladen. Want als er bijvoorbeeld een afbeelding, dat word gehost door bijvoorbeeld imageshack, word geplaatst in de Wiki a.d.h.v. de url, bestaat het gevaar dat de afbeelding word gedood. Met als gevolg, een dode (of offline) afbeelding. Maar zo denk ik erover (uit ervaring, de clean-up werd niet zomaar opgericht). Ik heb gezien dat je ondertussen ook al heeft geprobeerd te werken met onze Upload functie. Het uploadne is mooi gelukt, maar het plaatsen blijkbaar niet. Het is namelijk zo dat je enkel de titel moet nemen van de afbeelding en die te plaatsen tussen [[...naam...]]. Bijvoorbeeld [[Afbeelding:DSC00062.JPG]]. Met als resultaat

Afbeelding:DSC00062.JPG

Om eventueel meer bij te leren van de Wiki, raad ik je onze help pagina aan. Zo, ik wens je nog een vriendelijke dag. --Snaaip 15 jan 2010 15:04 (CET)

Afkomstig van WO1Wiki NL, de Vrije Encyclopedie. "http://forumeerstewereldoorlog.nl/wiki/index.php/Overleg_gebruiker:Jurgen"
Personal tools