/** * */

Overleg gebruiker:Arneken

Beste Arneken,

Ik heb je artikel over onderzeeboten van een Nederlandse titel voorzien en de eerste alinea vertaald (om het goede voorbeeld te geven), alsmede categorie├źn toegevoegd. Misschien kun je proberen met de vertaling verder te gaan. Dat zal wel geen problemen geven, maar mocht het je niet helemaal lukken, dat wil ik je wel helpen. Succes.

mvg, Wim Wvanrosm 10 dec 2007 22:15 (CET)


Beste Arneken,

om u beter bekend te maken ivm overlegg, kan je op de volgende afbeelding klikken die je net boven venster terug kan vinden met de rest van de tool Afbeelding:Button sig.png Dan krijg je het volgende

Arneken 10 dec 2007 22:15 (CET) (Dit is een voorbeeld)

Je kan de andere tools experimenteren in de zandbak. Suc6

--Sniper snoop 10 dec 2007 23:49 (CET)


Beste Arneken, zeer mooie documentatie ivm de Duitse Begraafplaatsen. Ik ga de Opmaak wat aanpassen, na mijn aanpassing kan je eens checken. Het beste is om foto's te up te loaden en die kan je zoals mijn profiel daar op slaan. Bij informatie is uw handtekening niet nodig, dit wel bij overleg zoals deze nu. Ik ben al blij dat je al wat meer ken. ;-) Suc6 verder makker.

--Sniper snoop 11 dec 2007 21:56 (CET)

Afkomstig van WO1Wiki NL, de Vrije Encyclopedie. "http://forumeerstewereldoorlog.nl/wiki/index.php/Overleg_gebruiker:Arneken"
Personal tools