/** * */

Overleg:Ieper (B), gemeentelijke begraafplaats

Sniper. Nogmaals het verzoek om je nieuwe bijdragen eerst door de spellingchecker te halen (dit nieuwe artikel van je heb ik zo gelaten). mvg, Wim --Wvanrosm 14 aug 2008 10:43 (CEST)

Hier heb ik hem niet gebruik. Maar ik gebruik altijd de spellingchecker maar ik heb namelijk al opgemerkt dat hij woorden slecht keurt, terwijl ze goed zijn. Zeker als het gaat omtrend twee woorden die aan elkaar worden gevoegd. Hier een voorbeeld van een goed gekeurde woord: Oorlogschepen. --Sniper snoop 14 aug 2008 21:40 (CEST)

Mijn spellingchecker keurt "oorlogschepen" wel af Sniper! Grammaticale fouten worden door de spellingchecker niet ontdekt, maar daar had ik het ook niet over. Maar woorden als "omtrend", zoals je hier boven schrijft, natuurlijk wel. Advies: lees je teksten nog eens goed door voordat je ze plaatst. Doe ik ook altijd, dus dat is helemaal niets bijzonders. Of laat ze eerst aan iemand anders lezen. Ik meen me te herinneren dat er verscheidene users waren, die je dat destijds hebben aangeboden. Was er ook een bij, die zijn belofte heeft waargemaakt? En misschien krijgt zo iemand dan wel zin, om zelf ook wat voor WO1Wiki te schrijven! Je weet maar nooit! mvg, Wim --Wvanrosm 15 aug 2008 11:13 (CEST)

Ok zal ik doen, maar een vraagje. Is omtrend verkeerd, zoja, die keurt hij goed. Ik denk dat ik eens alles zal laten checken op de bewerkingspagina's om zo alle correcte woorden te laten toevoegen want mijn spelling controle is blijkbaar niet perfect. Enige suggesties van een checker?--Sniper snoop 15 aug 2008 14:05 (CEST)

"Omtrent" is met een t aan het eind, Sniper. Als je spellingchecker "omtrend" goedkeurt zou ik hem maar verwijderen van je computer. Heb je geen woordenboek? Ik heb gewoon Word als tekstverwerker en daar zit een spellingchecker in. mvg, Wim --Wvanrosm 15 aug 2008 15:09 (CEST)

Personal tools