/** * */

Overleg:Hermann Göring

De fixatie op geslachtsdelen ("hij verloor o.a. een teelbal") maakt een artikel er niet objectiever op, Lingekopf. Wat is trouwens je bron voor dit "historische" feit? I.h.a. zou ik voorzichtig zijn met dit soort vermeldingen; ze doen niet ter zake en geven een artikel nodeloos een sensationeel karakter, hoewel ik kan begrijpen dat een figuur als Göring iemand daartoe in de verleiding zou kunnen brengen. mvg, Wim --Wvanrosm 27 jan 2009 13:05 (CET)

Ik heb de beschrijving wat veranderd, omdat ik maar één bron voor dit verhaal kon vinden (Engelse Wiki). Maar ik vond het te kruidig om het helemaal weg te laten. Groeten, Hans
Is het niet Göring? --Sniper snoop 27 jan 2009 20:38 (CET)
We moeten WO1Wiki wel serieus houden, Hans. Daarom heb ik je artikel iets minder "kruidig" gemaakt. Wikipedia lijkt me trouwens nauwelijks een serieuze bron als je die niet checkt met andere (serieuze) bronnen. Mvg, Wim --Wvanrosm 28 jan 2009 12:26 (CET)

Dat "Goering" is waarschijnlijk in het Engels Hans, omdat ze daar de Umlaut niet kennen. In het Duits is het Göring maar Goebbels. Het is maar waar ze daar de voorkeur aan gaven. Daarentegen wel weer Goethe en zelden of nooit Göthe. mvg, Wim --Wvanrosm 28 jan 2009 20:57 (CET)

Afkomstig van WO1Wiki NL, de Vrije Encyclopedie. "http://forumeerstewereldoorlog.nl/wiki/index.php/Overleg:Hermann_G%C3%B6ring"
Personal tools