/** * */

Overleg:Gnat (kanonneerboot)

Sniper! Zijn er nog onderwerpen waar jij NIET over schrijft? mvg, Wim --Wvanrosm 13 apr 2009 12:24 (CEST)

Wat bedoel je? --Sniper snoop 13 apr 2009 19:47 (CEST)
Je bent begonnen met grafstenen, daarna ging je over op tanks, toen vliegtuigen, handgranaten, een enkele biografie ook nog, vervolgens dook je in de gasmaskers en nu houd je je zelfs met oorlogsschepen bezig. Vandaar dat ik me afvroeg of er nog onderwerpen zijn die aan je aandacht zijn ontsnapt! mvg, Wim --Wvanrosm 14 apr 2009 11:53 (CEST)
Mag dit niet? Dan doe ik niks meer dan. Als ik alleen tank zal plaatsen, dan staat het forum - naast een paar rubrieken - niks meer dan tanks, vliegtuigen, veldslagen, schepen en biografie. Wie plaats er nog? Ik alleen en als ik alleen moet plaatsen, dan ga ik liever in random. Ik zal plots een tank toevoegen, of een vliegtuig, of iets anders. Bovendien is dit voor mij nog handig om bij te leren. Al typen leer ik bij. Maar als jij het zo vind, dan plaats ik dan beter niks. --Sniper snoop 14 apr 2009 13:00 (CEST)
Ach welnee Sniper, je vat het helemaal verkeerd op. Ik bedoelde alleen maar dat ik je daadkracht op de wiki verbazingwekkend vind. Schrijf jij maar lekker door, hoor. Trouwens, wie ben ik om iemand te verbieden of ie wel of niet iets wil bijdragen? Daar ga ik helemaal niet over. mvg, Wim --Wvanrosm 14 apr 2009 18:57 (CEST)
Ok dan, sorry voor mijn verkeerde opvatting. Maar ik kan best hulp gebruiken (plaatsen van onderwerpen en info) door anderen.--Sniper snoop 14 apr 2009 21:59 (CEST)

Als je met die hulp de taalkundige correctie van je teksten bedoelt zou ik dat even aankaarten in het speciale afgeschermde rubriekje op het forum, want ik heb het idee dat het aanvankelijke enthousiasme van mijn opvolger(s) om je te helpen alweer bekoeld is. mvg, Wim --Wvanrosm 15 apr 2009 19:03 (CEST)

Ik bedoel hulp om zelf onderwerpen te plaatsen. Niet alles ken ik. Het verwonder mij dat Fort Vaux, de Dodengang, en nog talrijke bekende onderwerpen hier niet staan. --Sniper snoop 15 apr 2009 19:13 (CEST)
Personal tools