/** * */

Overleg:Artillerie ontstekers: inleiding

Sniper. Voor zover ik de uitleg kon volgen, heb ik deze gecorrigeerd. Je intro hoe je moet inloggen etc. heb ik deels weggelaten, want dat staat in de handleiding. Zie maar of het een beetje klopt. mvg, Wim --Wvanrosm 10 aug 2009 21:01 (CEST)

indeling

Dit artikel is ingedeeld (na een korte inleiding) in landen, en dan per land naar het type ontsteker. Dat maakt het overzicht lastig en het vergelijken moeilijk. Zou het niet beter zijn om eerst alle tijsontstekers te behandelen, dan alle slagontstekers, en tenslotte alle uitzonderingen? --Lingekopf 6 okt 2009 22:49 (CEST)

Ik vraag het nog maar eens. Volgens mij staat in de tekst onnodig vaak hetzelfde geknipt en geplakt. Kun je niet beter de werking van de diverse mechanieken eerst behandelen, en er dan naar verwijzen? Dat scheelt een heleboel tekst die steeds maar weer wordt herhaald. --Lingekopf 2 nov 2009 00:12 (CET)
Ik vraag het nog maar eens. Volgens mij staat in de tekst onnodig vaak hetzelfde geknipt en geplakt. Kun je niet beter de werking van de diverse mechanieken eerst behandelen, en er dan naar verwijzen? Dat scheelt een heleboel tekst die steeds maar weer wordt herhaald.--Lingekopf 4 nov 2009 23:46 (CET)
We kunnen dit inderdaad doen, maar niet alle principes zijn hetzelfde. Maar dit is voorlopig mijn zorg niet.--Sniper Snoop 5 nov 2009 00:04 (CET)

U vraagt, wij draaien

Leuk te zien dat de Wiki nu ook op verzoek werkt. Prima!--Lingekopf 4 jul 2010 18:43 (CEST)

Personal tools