/** * */

Overleg:Arizona

Sniper! Je schrijft over dit schip: "Ook al had hij een korte niet-indrukwekkende carrière tijdens de Eerste Wereldoorlog, toch verdient hij een plaatsje in de Wiki." Hoezo eigenlijk? Ze heeft toch aan geen enkel gevecht tijdens WO1 deelgenomen? Je artikel gaat in feite over de Tweede Wereldoorlog. mvg, Wim --Wvanrosm 28 apr 2009 14:42 (CEST)

Ze werd gebruikt als opleidingschip en om de Amerikaanse wateren te patrouilleren. In feite toch een rol tijdens de Eerste Wereldoorlog. Het hoeft toch niet om een indrukwekkende gevecht te zijn? Maar als jullie vinden dat het hier niet hoort, terwijl het schip actief was tijdens de Eerste Wereldoorlog (zie vernoemde zin hierboven), dan mag hij gerust weg. Best jammer dan. Een vergeten geschiedenis van het schip. --Sniper Snoop 28 apr 2009 16:49 (CEST)

Nee hoor Sniper, rustig laten staan. Het viel me alleen op, dat 80% van de tekst over de tijd NA WO1 gaat. Je kunt m.i. (goedbedoeld doch vrijblijvend advies natuurlijk) beter iets schrijven over schepen die daadwerkelijk bij gevechtsoperaties in WO1 betrokken waren, en daar zijn er nog genoeg van, kijk maar onder gewenste pagina's of bij de open verwijzingen in de artikelen over de Duitse aanvallen met slagkruisers op de Engelse oostkust (3 artikelen) of de Slag bij Jutland. Je artikel zal ik nog even corrigeren, goed? mvg, Wim --Wvanrosm 28 apr 2009 19:07 (CEST)

Tuurlijk, geen probleem. --Sniper snoop 28 apr 2009 19:23 (CEST)
Afkomstig van WO1Wiki NL, de Vrije Encyclopedie. "http://forumeerstewereldoorlog.nl/wiki/index.php/Overleg:Arizona"
Personal tools