/** * */

Gebruiker:Mario

Inhoud


wicky.png

Wie ben ik?

Ik ben Mario, en ik ben woonachtig in Rotterdam. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in de telecomindustrie als configuratiemanager en consultant. In die functie ben ik verantwoordelijk voor het proces (en afdeling) dat de (technische) gegevens van onze landelijke of wereldwijde datanetwerken, op een structurele manier moet bijhouden. Deze netwerken worden gebruikt door diverse klanten (veelal overheidsinstellingen en multinationals).

Den Oorlog

In mijn schooltijd was geschiedenis altijd al mijn favoriete les. De interesse in geschiedenis is altijd gebleven. De interesse in de eerste Wereldoorlog werd een aantal jaren geleden aangewakkerd, toen ik, nadat ik eenaantal boeken had gelezen over dit onderwerp, naar Ieper ben gegaan. Het bezoek aan de omgeving in Ieper greep me zo aan, dat ik de opgedane indrukken een paar dagen lang niet uit mijn hoofd heb kunnen zetten. Vanaf dat moment heeft de Groote Oorlog mij niet meer losgelaten. Het WO1 virus bestaat in mijn geval voornamelijk uit het lezen van WO1 gerelateerde boeken en het bezoeken van de voormalige frontlinies. Het front aan de Isonzo is mijn favoriet.

Het http://www.forumeerstewereldoorlog.nl is natuurlijk ook een bron van inspiratie.

Overige Hobbies

Naast WO1 ben ik vaak met het internet in de weer. Met computers wil ik mij ook graag bezig houden. Linux is mijn favoriete besturingssysteem.

Afkomstig van WO1Wiki NL, de Vrije Encyclopedie. "http://forumeerstewereldoorlog.nl/wiki/index.php/Gebruiker:Mario"
Personal tools