Forum Eerste Wereldoorlog Forum Index Forum Eerste Wereldoorlog
Hét WO1-forum voor Nederland en Vlaanderen
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   WikiWiki   RegistreerRegistreer 
 ProfielProfiel   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken   InloggenInloggen   Actieve TopicsActieve Topics 

Interview met Nolfster

 
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    Forum Eerste Wereldoorlog Forum Index -> FEW user interview Actieve Topics
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Mirjam
Moderator


Geregistreerd op: 5-1-2006
Berichten: 3303
Woonplaats: Hoek van Holland

BerichtGeplaatst: 18 Jan 2014 22:50    Onderwerp: Interview met Nolfster Reageer met quote

Personalia:

Usernaam:
Nolfster

Leeftijd:
26

Woonplaats:
De Haan

Beroep:
NetwerkbeheerderWO1 algemeen:

Waar komt je interesse voor wereldoorlog 1 vandaan?
Het is stilletjesaan begonnen toen ik hoorde van m’n vader dat mijn grootmoeder vroeger in de bunkers speelde van ‘batterij Deutschland’. Ik geloofde als 16jarige niet dat iets kleins, onbeduidends in mijn eigen gemeente die naam kon dragen, toch? Daarom beginnen neuzen in bibliotheken en op internet. Zo ben ik hier terechtgekomen. De hobby is pas echt doorgebroken toen ik mijn GIP (eindwerk middelbaar onderwijs) over het Zwin maakte en het verleden van het Zwin begon te onderzoeken. Toen ben ik in contact gekomen met user Cnock, die me eigenlijk enorm op weg gezet heeft met m’n collectie en met het belang van de geschiedenis errond. Toen ben ik pas echt uit de startblokken geschoten! Daarvoor ben ik hem nog steeds enorm dankbaar. Een volgende stap kwam er toen ik per toeval op het toenmalige Netlog of hoe dat het ook noemde, user Vetje leerde kennen. Stomweg afgesproken, zonder elkaar te kennen maar gebeten door dezelfde passie. Toen m’n eerste keer echt de westhoek bezocht en met hem op zwier geweest.. En zo ook de ‘schoonheid’ van de westhoek leren ontdekken en ook m’n eerste keer op een veld gelopen en een loodje opgeraapt, enja, toen was het hek van de dam ;-).

Wat vind je het meest fascinerende aan WO1?
Goh, moeilijk te omvatten eigenlijk.. Vanuit het artilleriestandpunt vind ik het nog altijd zo fascinerend dat fabrikanten, verspreid over een heel land/natie, dingen produceren die dan wonderwel allemaal in elkaar schroeven en draaien, dat vind ik nog steeds te zot voor woorden, zeker voor die tijd…

Verzamel je ook rond WO1 (militaria, boeken etc.), speel je games, doe je aan modelbouw?
Ik verzamel alles rond Duitse marine in WO1, specifiek Marinekorps Flandern. Dit strekt zich van foto’s, feldpost tot artillerie en hulzen

Welke gebeurtenis uit WO1 spreekt jou het meeste aan en waarom?
De raid op Zeebrugge/Oostende en Operatie Strandfest

Heb je een aardig verhaal dat met WO1 te maken heeft en dat je zelf hebt meegemaakt
Wel, het betreft dan vooral oogvondsten die ik gedaan heb bij wandelingen. Een duitse knoop vinden aan het Railway wood monument doet iets met een mens, in mijn geval toch… Of een porseleinen bierstop met tekst op in Cambrai… Of een slider van een capbadge vinden aan het South African monument bij Delville Wood, eerst staan stressen en voorzichtig rondvoelen omdat je denkt dat ie compleet gaat zijn, maar dan blijkt het enkel maar de slider te zijn.. voor de 1 een stukje koper, voor de ander toch iets speciaals.

Zijn er WO1-onderwerpen waar je meer dan gewoon in geïnteresseerd bent?
Marinekorps Flandern, en hun kustbatterijen

Bezoek je wel eens het voormalige front? En zo ja wat is je favoriete deel ervan?
Wel de westhoek bezoek ik af en toe eens, maar ergens lijkt mij de geldklopperij wat te ver te gaan, om de hoek nieuwe monumenten en zo… geef mij dan maar de uitgestrektheid en desolaatheid van de Somme.

Ben je nog op andere manieren actief binnen het WOI wereldje?
Heemkring De Haan, lid van WFA en WaR

Welk personage bewonder/fascineert je het meest tijdens WOI?
Goh , eigenlijk geen echte persoon, maar bijvoorbeeld de vliegeniers van WO1. Ze hadden weliswaar een goed leventje op de grond, maar elke vlucht was een gevecht op zich.. voor één of andere reden spreekt me dat wel aan… misschien ook omdat ik een brief van een vliegenier heb liggen die hij geschreven had, 1 week voor hij neergehaald is.

Mocht je als jongeman/vrouw geleefd hebben tijdens WOI: Welke taak zie je voor jezelf weggelegd? (medische sector, marine, luchtvaart, loopgraven, cavalerie, ...)
Ik zou mezelf vooral zien in dienst van de Duitse marine, lijkt natuurlijk wat moeilijk.. Mijn grootste wens zou eerder zijn, om als jongeman in de 20er jaren geleefd te hebben, zodat ik alle kustbatterijen van het Marinekorps had kunnen bezoeken in hun vol ornaat.

Hoeveel tijd spendeer je per week ongeveer aan deze hobby?
Veel teveel! Dagelijks minstens 2u


Over FEW:

Hoe ben je op dit forum terecht gekomen?
Goh, goeie vraag! Ik denk tijdens het googlen…

Wat zijn je favoriete onderwerpen/ is je favoriete topic?
Eigenlijk een beetje vanalles, ik zit vooral over de topic aanbod/taxatie/verzamelingen en WO1 in het nieuws, maar voor de rest vooral de bezienswaardigheden van de verschillende fronten en de reisverslagen van regio’s waar ik toch nooit zal geraken.. (Isonzo etc)

Wat vind je van de manier waarop het forum wordt geleid?
Top! Keep up the good work dames !(en heren! red.) Vooral zonder 2 rotte appels wiens username met een R begon, gaat het nu veel beter mijns inziens.

Bezoek je wel eens forum-meetings en zo ja, wat vind je ervan?
Jammergenoeg nog maar 1 maal kunnen meekomen, maar het was zeker goed georganiseerd, met respect en aandacht voor de gidsen

Zijn er dingen/activiteiten die FEW volgens jou zou moeten doen maar nog niet doet? En wat doet FEW wel wat niet moet?
Niet echt, houden zo!

Mis je dingen of onderwerpen?
Niet echt, al mag de Duitse zijde steeds wat meer in het daglicht komen

Welke inhoud kan je gestolen worden?
Stelling van de maand, leerkrachten, modelbouw en alle topics over Hitler in WO1..

Hoe zie je eigen rol bij het forum en zijn er nog dingen die je bijv. op het gebied van Wiki, voor het forum wilt betekenen?
Goh, vooral aanvullingen en hulp bij taxatie en determinatie van artillerie (hulzen, obussen, ontstekers en randitems). Verder wil ik gerust de Wikipagina’s over artillerie aanvullen als ik bijkomende info verkrijg, maar ben er destijds mee gestopt omdat ik door een bepaalde user werd aangevallen omdat hij die bepaalde pagina’s had gemaakt en hij de info die ik had bijgevuld niet op internet vond… niet alles is natuurlijk op het web te vinden, boeken en lijsten kunnen ook veel bijbrengen!

Wat is het beste topic dat je zelf hebt geopend?
onbekend amerikaans 'wapen' ? in taxatie, het blijft iets bijzonders waar we vermoedelijk nooit de ware toedracht van zullen kennen.

Met welke FEW-er zou je een dag op pad willen?
Cnock en Vetje, super kerels!… Verder zou ik graag wel eens met AOK4 op pad gaan, zowel hier of in Finland, waar we een gedeelde interesse voor koesteren.. Ook met Diggy, als ik hem hoor verhalen vertellen van slagveldbezoeken, lijkt zeker de moeite!

Hoe moet volgens jou het forum er over vijf jaar uit zien?
Goh, moeilijk, een forum waar zowel de professioneel als de geïnteresseerde in WO1 zijn gading vindt. De komende vijf jaar zullen veel mensen dit forum bezoeken doordat WO1 algemeen en overal aanwezig zal zijn. Deze mensen moeten we sowieso juiste info geven en hen bij de hobby betrekken, hoe meer zielen hoe meer vreugd… Anderzijds moet er voor de ‘professioneel’ ook een plek zijn waar hij gespecialiseerde vragen kan stellen, zonder vijftien keer te moeten uitleggen aan de meer basisgeinteresseerden waarover hij het juist heeft… in hoeverre dit mogelijk is, is natuurlijk de vraag.


Buiten FEW:

Andere hobby’s buiten WO1: (niet verplicht)
Duivensport! In de regio sta ik bekend voor de kerel met de 2 vreemdste hobby’s uit voor een twintiger… Al ben ik niet meer de enige die deze 2 hobby’s combineer, halleluhjah!

En verder, 1 week per jaar gaan gamen met enkele vrienden

Wat is de laatste cd/DVD of boek die je hebt gekocht?
Goh, zonet gratis bij de Standaard ‘De grote oorlog’, verder Ten Aanval van Eddy Lambrecht

Wat was je allerleukste vakantie?
Normandië

Wat vind je de beste plek om te wonen?
De westhoek of de Somme, al zit dat er niet echt in…

Tenslotte: wat wil je de wereld nog vertellen? Dit is je kans.
Goh, we kunnen het niet genoeg vermelden, maar aan alle beginners, raap niets op waar je niet van weet wat het is! Trek er een foto van ter plaatse en vraag eerst raad hier! Er liggen veel ondingen op de velden, zelfs kleine dingen, die nog steeds dodelijk zijn… Het is het niet waard om daar je leven voor te geven!

Bierstop gevonden in Cambrai

Duitse knoop gevonden in Railway Wood
_________________
Beware of half truths--yours may be the wrong half
Don't lose your temper--no one else wants it
the reverend Tubby Clayton

http://hvhwo2.wordpress.com/


Laatst aangepast door Mirjam op 25 Jan 2014 17:42, in toaal 4 keer bewerkt
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
the dugoutGeregistreerd op: 31-10-2008
Berichten: 504
Woonplaats: Ieper

BerichtGeplaatst: 19 Jan 2014 8:45    Onderwerp: Reageer met quote

Tof interview! Cool
_________________
owner of a unique WW1 museum-B&B:
www.thedugout-ypres.be
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
AOK4Geregistreerd op: 10-11-2006
Berichten: 2439
Woonplaats: Wevelgem

BerichtGeplaatst: 19 Jan 2014 11:44    Onderwerp: Re: Interview met Nolfster Reageer met quote

Mirjam @ 18 Jan 2014 22:50 schreef:

Met welke FEW-er zou je een dag op pad willen?
Cnock en Vetje, super kerels!… Verder zou ik graag wel eens met AOK4 op pad gaan, zowel hier of in Finland, waar we een gedeelde interesse voor koesteren.. Ook met Diggy, als ik hem hoor verhalen vertellen van slagveldbezoeken, lijkt zeker de moeite!


Dan zien we je wellicht volgende zaterdagnamiddag op de WFA-bijeenkomst, waar mijn vriendin en ik een voordracht houden over Finland tijdens de Eerste Wereldoorlog?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
A. de KosterGeregistreerd op: 15-1-2006
Berichten: 1488

BerichtGeplaatst: 19 Jan 2014 13:03    Onderwerp: Reageer met quote

Leuk interview Wouter!!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
A. DepageGeregistreerd op: 1-6-2008
Berichten: 2886
Woonplaats: Dendermonde, Oost-Vlaanderen (B)

BerichtGeplaatst: 19 Jan 2014 14:07    Onderwerp: Reageer met quote

Zeer tof om je op deze manier ook een stukje te leren kennen, Nolfster!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
stefaanGeregistreerd op: 3-4-2006
Berichten: 167
Woonplaats: Westkerke

BerichtGeplaatst: 19 Jan 2014 17:20    Onderwerp: Reageer met quote

Tof interview, ik wist niet dat er een user zo dicht bij mij woonde.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
martyGeregistreerd op: 14-12-2006
Berichten: 684
Woonplaats: Brugge

BerichtGeplaatst: 19 Jan 2014 21:34    Onderwerp: Reageer met quote

een interessant interviewtje met hart en ziel(').

Btw. wordt er in De Haan terug een tentoonstelling georganiseerd?

Grtn.,


(') even van Yvonne geleend.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
NolfsterGeregistreerd op: 13-10-2006
Berichten: 284
Woonplaats: @ a few hundred metres of Btt. Deutschland

BerichtGeplaatst: 25 Jan 2014 10:02    Onderwerp: Reageer met quote

Goede morgen iedereen,
Eerst en vooral mijn excuses voor het late antwoord maar ik heb maandagnacht mijn vader naar spoed moeten voeren omwille van een hartinfarct... daardoor was het nogal een drukke wezk en heb ik niet echt de tijd gevonden om hier op jullie reacties te antwoorden, excuus. Nu hij aan de beterhand is, kan ik jullie dus te woord staan.

Eerst en vooral bedankt aan Mirjam voor het interview!
@The dugout : Bedankt voor de reactie! Wie weet passeer ik in Februari nog eens...
@ AOK4, wel ik had vorige week de uitnodiging gehad en het leek me zeker de moeite maar door de omstandigheden kan ik me niet echt aangeraden.. Vind het echt heel jammer want het leek me zeker de moeite!

@A. de Koster : bedankt hoor!

@A Depage : bedankt, altijd leuk om zo wat mensen te leren kennen, wat hen drijft, hoe ze bij de hobby terechtkomen en zo.. wie weet tot een volgende forummeet!

@Stefaan : merci, ja hoor, 't is een kleine wereld he! Smile

@Marty : bedankt, doet me deugd dat te horen! Wel, daar zijn we nog niet uit... Er is nu wat getouwtrek tussen de heemkring en de gemeente over hoe de taakverdeling zal gebeuren... de ene partij wil in elk van de deelgemeenten 'iets' , maar dat lijkt me niet haalbaar.. ik heb samen met een bevriende verzamelaar veel luchtfotos doorzocht om zo onze kustijn in kaart te kunnen brengen. We hebben alles digitaal nagelaten bij de gemeente eind 2012 maar daar is het toen gestopt en in de prullemand gevlogen, dus daarom hou ik me nu wat afzijdig.. de tijd dringt maar blijkbaar vatren ze dat niet...

We zien wel wat er volgt!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Pegoud
Moderator


Geregistreerd op: 28-3-2005
Berichten: 7617
Woonplaats: Brabant

BerichtGeplaatst: 25 Jan 2014 17:51    Onderwerp: Reageer met quote

Leuk om wat meer te weten te komen over een forum-veteraan (en toch nog zo jong!).
En beterschap met je vader gewenst, Nolfster.

Gr P
_________________
Wie achter de kudde aanloopt, sjouwt altijd door de stront.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Lingekopf
Bismarck


Geregistreerd op: 19-10-2006
Berichten: 16013
Woonplaats: Binnen de Atlantikwall en 135 km van het WO1-front

BerichtGeplaatst: 25 Jan 2014 22:45    Onderwerp: Reageer met quote

Leuk interview, bedankt! Wink
_________________
"Setzen wir Deutschland, so zu sagen, in den Sattel! Reiten wird es schon können..... "
"Wer den Daumen auf dem Beutel hat, der hat die Macht."

Otto von Bismarck, 1869
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
A. DepageGeregistreerd op: 1-6-2008
Berichten: 2886
Woonplaats: Dendermonde, Oost-Vlaanderen (B)

BerichtGeplaatst: 25 Jan 2014 23:21    Onderwerp: Reageer met quote

Pegoud @ 25 Jan 2014 17:51 schreef:
Leuk om wat meer te weten te komen over een forum-veteraan (en toch nog zo jong!).
En beterschap met je vader gewenst, Nolfster.

Gr P


Ik ben ook steeds verrast als ik te weten kom dat een FEW-lid een twintiger is. En inderdaad veel beterschap gewenst aan je vader, Nolfster! Hopelijk is alles ok nu.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
Binkske007
Moderator


Geregistreerd op: 8-4-2008
Berichten: 3956
Woonplaats: Turnhout (België)

BerichtGeplaatst: 26 Jan 2014 9:31    Onderwerp: Reageer met quote

Knap Nolfster Laughing
_________________
"They shall grow not old, as we that are left grow old" poppy
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
KarijnGeregistreerd op: 30-10-2009
Berichten: 888

BerichtGeplaatst: 26 Jan 2014 11:15    Onderwerp: Reageer met quote

Leuk interview!
Sterkte gewenst met je vader.

groeten Karijn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
martyGeregistreerd op: 14-12-2006
Berichten: 684
Woonplaats: Brugge

BerichtGeplaatst: 26 Jan 2014 12:49    Onderwerp: Reageer met quote

Hé Nolfster, het beste met je vader maar ook voor jou want da's momenteel geen makkelijke periode.
Ik kan maar vaststellen dat 2014 voor velen niet zo best begonnen.

Wat het getouwtrek betreft, ik hoop dat het nog goed komt want ik kijk er wel naar uit.

Grtn.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
NolfsterGeregistreerd op: 13-10-2006
Berichten: 284
Woonplaats: @ a few hundred metres of Btt. Deutschland

BerichtGeplaatst: 02 Feb 2014 13:31    Onderwerp: Reageer met quote

@Pegoud : bedankt! Welja ik verschiet ook als ik even nadacht over hoeveel jaar ik reeds WO1-freak was, ongelooflijk! En bedankt voor de beterschap!

@Linge : Bedankt!

@A. Depage : Tja, wel nu zullen er met de herdenking wel meer jonge geïnteresseerden zijn, allemaal goed als het maar geen bevliegingen zijn, want WO1-interesse moet meer dan een bevlieging zijn denk ik ... Wel vanaf morgen start de cardio-revalidatie dus nu zal het wel beteren!

@Binkske007 : Bedankt Smile

@Karijn : Dankuwel! Ik heb zo eerlijk mogelijk proberen antwoorden en dat wordt blijkbaar gesmaakt! Bedankt!

@Marty : Inderdaad, 2014 is niet zo denderend begonnen, zo is die luchtbel van nieuw jaar, nieuwe kansen, etc snel doorprikt... Ja inderdaad, makkelijk is het niet, en er komt veel bij kijken... Dieet strikt volgen, proberen stoppen met roken, etc.. en om eerlijk te zijn, dat loopt niet echt van een leien dakje... Maarja, tandenbijten en wie weet kan ik er binnen enkele maanden wel mee lachen... Wink ik hou je op de hoogte !

Hieronder enkele foto's toen een deeltje van m'n verzameling tentoongesteld werd in de Bib van De Haan bij de herdenking van 90 jaar wapenstilstand :Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
martyGeregistreerd op: 14-12-2006
Berichten: 684
Woonplaats: Brugge

BerichtGeplaatst: 02 Feb 2014 15:43    Onderwerp: Reageer met quote

Quote:
Hieronder enkele foto's toen een deeltje van m'n verzameling tentoongesteld werd in de Bib van De Haan bij de herdenking van 90 jaar wapenstilstand :


Wel verrassend vond ik die foto van Wenduine, precies een gewoon vakantiekiekje, maar toch...

Btw. het lachen komt wel terug, geloof me want life goes on!

Grtn.
Marty
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
NolfsterGeregistreerd op: 13-10-2006
Berichten: 284
Woonplaats: @ a few hundred metres of Btt. Deutschland

BerichtGeplaatst: 03 Feb 2014 20:40    Onderwerp: Reageer met quote

marty @ 02 Feb 2014 15:43 schreef:
Quote:
Hieronder enkele foto's toen een deeltje van m'n verzameling tentoongesteld werd in de Bib van De Haan bij de herdenking van 90 jaar wapenstilstand :


Wel verrassend vond ik die foto van Wenduine, precies een gewoon vakantiekiekje, maar toch...

Btw. het lachen komt wel terug, geloof me want life goes on!

Grtn.
Marty


Hoi Marty,

bedankt voor de bemoedigende woorden! Heb ik zeker steun aan!
Blij dat je je de tentoonstelling nog herinnert en dat je zelf het nog voor de geest kan halen, doet me enorm deugd! Welja dat maakt het speciaal hé! Heb ondertussen al een foto gezien vanin De Haan Centrum, waar Duitse matrozen staan met de torenklokken van de kerk om ze te smelten...
altijd interessant, die lokale geschiedenis!

Wouter
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
shabu
Cheffin


Geregistreerd op: 7-2-2006
Berichten: 3102
Woonplaats: Hoek van Holland

BerichtGeplaatst: 04 Feb 2014 11:19    Onderwerp: Reageer met quote

Leuk interview en mooi verzameling heb je!
Al zie ik daar bij tijd en wijle op facebook ook e.e.a. van voorbijkomen ;-)

En beterschap met je vader, ik hoop dat het inmiddels beter gaat met hem.
_________________
If any question why we died
Tell them, because our fathers lied
-Rudyard Kipling-

http://ww1relics.com/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 04 Feb 2014 20:17    Onderwerp: Reageer met quote

Leuk interview Wouter! En mooie verzameling!

Greetz, Margreet Cool poppy
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
NolfsterGeregistreerd op: 13-10-2006
Berichten: 284
Woonplaats: @ a few hundred metres of Btt. Deutschland

BerichtGeplaatst: 07 Feb 2014 8:59    Onderwerp: Reageer met quote

@Shabu : bedankt! Inderdaad er passeert daar ook af en toe iets Smile papa gaat het beter, volop bezig met cardiorevalidatie. En trouwens, jouw website mag er ook zijn hoor!

@Margreet : bedankt!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
MagneetGeregistreerd op: 16-2-2005
Berichten: 1094
Woonplaats: Budel

BerichtGeplaatst: 07 Feb 2014 9:41    Onderwerp: Reageer met quote

Leuk interview Smile
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage MSN Messenger
shabu
Cheffin


Geregistreerd op: 7-2-2006
Berichten: 3102
Woonplaats: Hoek van Holland

BerichtGeplaatst: 07 Feb 2014 12:33    Onderwerp: Reageer met quote

Bedankt voor je compliment Nolfster !
_________________
If any question why we died
Tell them, because our fathers lied
-Rudyard Kipling-

http://ww1relics.com/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
NolfsterGeregistreerd op: 13-10-2006
Berichten: 284
Woonplaats: @ a few hundred metres of Btt. Deutschland

BerichtGeplaatst: 07 Feb 2014 20:29    Onderwerp: Reageer met quote

Bedankt Magneet en Shabu!

Bij deze ook eens een van m'n beter gelukte 'renovatieprojectjes':

Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    Forum Eerste Wereldoorlog Forum Index -> FEW user interview Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group