Forum Eerste Wereldoorlog Forum Index Forum Eerste Wereldoorlog
Hét WO1-forum voor Nederland en Vlaanderen
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   WikiWiki   RegistreerRegistreer 
 ProfielProfiel   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken   InloggenInloggen   Actieve TopicsActieve Topics 

Interview met Mrs Stan
Ga naar Pagina 1, 2  Volgende
 
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    Forum Eerste Wereldoorlog Forum Index -> FEW user interview Actieve Topics
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Adriaan van KammenGeregistreerd op: 25-3-2006
Berichten: 2774
Woonplaats: Meppel

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 19:21    Onderwerp: Interview met Mrs Stan Reageer met quote

Personalia:


User naam.
Mrs Stan

Echte naam.
Margreet van de Wege

Leeftijd.
47

Woonplaats.
Terneuzen, Zeeuws Vlaanderen

Beroep.
-


Hobby’s.
Natuurlijk WO1, maar ook wel WO2 en geschiedenis in’t algemeen. Ik zing veel en graag en zit dan ook in 2 koren; het ene koor Sjaloom is een familiekoor met een jong repertoire dat regelmatig optreed, meestal in kerkdiensten. Het andere koor Asaf heeft een meer klassiek, voornamelijk religieus, repertoire en geeft eens in het jaar een grote uitvoering en soms werken we ook mee aan andere evenementen. Een andere grote hobby is poppenhuizen en miniaturen (geen speelgoed dus maar modelbouw) waarbij ik zo veel mogelijk probeer zelf te maken. Dat zijn niet alleen huizen, maar ook kleine winkeltjes en ik heb ook een miniatuur archeologische site gemaakt. Verder lees ik graag, speel Medal of Honor online en borduur ik. Wat borduren betreft vooral nostalgische Engelse taferelen maar ik ben nog op zoek naar een pc programma om zelf patronen van foto’s te maken zodat ik misschien eens WO1 met deze hobby kan combineren.
WO1 algemeen:Wat is je interesse voor wereldoorlog 1 en waarom?
Het is een zo belangrijk deel van de recente geschiedenis waar we op school zo goed als niets over leerden, wat zo dichtbij plaatsvond en zoveel sporen heeft na gelaten, sporen die nog steeds zichtbaar zijn. Wat zoveel levens beďnvloed heeft en dat nog steeds doet.

Hoelang ben je al geďnteresseerd in wo1?
Sinds Juni 2007. Nog maar heel kort dus eigenlijk.

Hoe ben je aan WO1 gekomen?
Interesse in geschiedenis en WO2 had ik altijd al. Ik ben me pas echt met WO1 gaan bezig houden toen onze Engelse vrienden Nigel en Lindsey voor een weekje vakantie naar hier kwamen en ze graag naar Ieper wilden om daar WO1 sites te bezoeken. Tijdens hun bezoek hebben we Ieper zelf, Hill 60 en Hill 62 bezocht. Net voor ons op Hill 62 was een groep Britse schooljeugd en hun lerares gaf een uitgebreide uitleg over het leven en sterven in de loopgraven. Over bijvoorbeeld hoe soldaten zichzelf opzettelijk verwondden om er maar vanaf te kunnen zijn, over ratten, luizen en ander ongedierte, enz… Ik wist niet wat ik hoorde! We zijn lange tijd blijven luisteren en mijn interesse was gewekt. Ik wilde meer weten, veel meer….

Wat vind je het meest fascinerende aan WO1?
Hoe zoveel mensen zich massaal aanmeldden om mee te gaan vechten, vaak eigenlijk niet echt wetend waar ze aan begonnen. De vele grote en kleine veranderingen die plaatsvonden vanaf dat het begon en de hele oorlog door. En vooral ook de verhalen van de mensen die het mee maakten, hoe ze het beleefden.

Verzamel je ook rond WO1 (militaria, boeken etc.), speel je games, modelbouw?
Ik ben regelmatig op zoek naar leuke items zoals trench art, medailles en penningen en andere leuke dingetjes die met WO1 te maken hebben. Ook mijn verzameling boeken groeit lekker snel. Ik heb de laatste maanden al heel wat keertjes de boel in mijn boekenkast veranderd omdat er weer wat bij was gekomen en nu moet dat eigenlijk wéér gebeuren! Gamen doe ik ook. We hebben onze eigen Medal of Honor Spearhead server en daar ben ik bijna elke avond wel een poosje te vinden, meestal wat later op de avond. We doen dit met een gezellige vriendengroep, de meesten Britten. Gasten zijn natuurlijk altijd welkom in Stan’s GunFun Server. Gezelligheid en lol met elkaar komt in onze server op de eerste plaats. Onze vrienden Nigel en Lindsey hebben we door Medal of Honor leren kennen. Vaak wordt er in onze groep tijdens het gamen over beide wereldoorlogen gesproken. Modelbouw doe ik in de vorm van poppenhuizen en miniaturen. Ik ben nu bezig met een pand waarin een miniatuur WO1 boekwinkeltje met daarboven een klein WO1 museumpje komt. Ik werk in deze hobby meestal in schaal 1:12 maar ik heb ook wel een aantal projectjes in kleinere schaal gemaakt.

Welke gebeurtenis uit WO1 spreekt jou het meeste aan en waarom?
Shot at Dawn. Ik las er voor het eerst over op een website en het greep me erg aan wat ik daar las. Ook hier wilde ik er meer over weten en ben op zoek gegaan naar informatie. Ik heb inmiddels aardig wat boeken er over gelezen en ben nog lang niet uitgelezen. Integendeel!

Heb je een mooi verhaal/anekdote o.i.d. die je zelf hebt meegemaakt m.b.t. WO1?
Echt erg veel heb ik nog niet mee gemaakt wat WO1 betreft. Wel leuk zijn vaak de reacties van anderen als ze horen dat ik me met WO1 bezig houdt; een vrouw die geďnteresseerd is in WO1?! Dat hebben ze nog niet eerder gehoord. Ook heb ik het al regelmatig mee gemaakt dat als ik over mijn interesse vertel dat ze bijvoorbeeld beginnen over de landing in Normandië, Arnhem of iets anders WO2. Ze hebben niet eens meteen door dat je het over een heel andere tijd hebt.

Over welke WO1 onderwerp wil je (het komende jaar) meer te weten komen?
Ik blijf sowieso verder gaan met het lezen van alles rond Shot at Dawn. Ik hoop daarbij ook meer te weten te komen over hoe dat bij de andere legers/landen was. Daar weet ik nu nog niet zo veel over. Het is een onderwerp wat ik graag verder wil uitdiepen. Maar er zijn zeker ook andere onderwerpen waar ik meer over wil weten zoals bijvoorbeeld het Kerstbestand.

Bezoek je wel eens het front en zo ja waar dan en wat is je favoriete deel van het voormalig front?
Ik ben inmiddels een paar keer in Ieper en omgeving geweest en ook Diksmuide heb ik bezocht. Ik hoop zeker nog veel vaker naar die omgevingen te kunnen gaan, maar ook andere frontplaatsen zou ik graag bezoeken. Een favoriet deel heb ik hierbij niet.
Over FEW:


Hoe ben je op FEW terecht gekomen?
Ik vond de link op de WO1 page van Startpagina.nl

Wat is je favoriete stukje van FEW?
Ik heb niet echt een favoriet stukje. Ik probeer alles te volgen.

Hoe bevallen de crewleden je?
Heel goed! Ik vind dat ze het prima doen. Mijn complimenten aan de crewleden voor hoe ze het forum actief houden.

Hoe zie je het forum?
Een grote bron van informatie en een leuke vorm van contact met andere WO1 geďnteresseerden. Een plaats waar ik dagelijks kom, meestal meerdere keren per dag!

Wat vind je van de forum-meetings?
Heel leuk en gezellig! Ik heb nu 2 meetings mee gemaakt en hoop er nog heel veel meer mee te maken! Het is ontzettend leuk om kennis te maken met de mede users en samen over WO1 te kunnen praten en eventueel samen het front te bezoeken.
Zijn er dingen/activiteiten die FEW volgens jou zou moeten doen maar nog niet doet? En wat doet FEW wel wat niet moet?
Nee, ik zou niet weten wat.

Welke inhoud mis je?
Ik zou het zo gauw niet weten. Als er iets ontbreekt dan kunnen we het altijd zelf op het forum naar voren brengen.

Welke inhoud kan je gestolen worden?
Er zijn wel onderwerpen waar ik niet zo heel veel mee heb, maar anderen weer wel dus voor mij mag alles blijven.

Zijn er dingen die verbeterd kunnen worden?
Nee, het is wat mij betreft prima zoals het is.

Hoe zie je eigen rol bij het forum en zijn er nog dingen die je bijv. op het gebied van Wiki, voor het forum betekenen?
Mijn rol is nog niet zo heel groot maar ik hoop toch steeds meer te kunnen bijdragen. Nu lever ik regelmatig eens een bijdrage aan Monumenten en Begraafplaatsen, zoals namen van Shot at Dawn slachtoffers en eventueel speciale teksten van headstones van deze slachtoffers.

Wat is het beste topic dat je zelf hebt geopend?
Ik heb zelf nog niet veel topics geopend, maar ‘Nog een vondst!!’ in Je nieuwste aankoop loopt toch wel heel lekker.

Wat is jouw favoriete topic in het algemeen?
Ik heb niet echt een favoriete topic. Ik probeer dagelijks zoveel mogelijk alles te lezen. Maar als er een nieuw user interview bij is gekomen lees ik dat wel altijd als eerste. En ik kijk nu altijd eerst even in Monumenten en Begraafplaatsen of er en nog wat is bij gekomen waar ik informatie aan kan toevoegen.

Met welke FEW-er zou je een dag op pad willen?
Dat zijn er heel veel. Van de meeste kan ik nog zoveel leren over WO1 en zou ik dus best wel eens een dag op pad willen!

Hoe moet volgens jou het forum er over vijf jaar uit zien?
Net zoals het er nu uit ziet. Het zal dan zeker nog groter geworden zijn!
Buiten FEW:Wat is de laatste cd/DVD of boek die je hebt gekocht?
CD All Angels niet gekocht maar gekregen. DVD Un Long Dimanche de Fiançailles. Boeken Goodbye to all that van Robert Graves, Les fusilles de la Grande Guerre van Nicolas Offenstadt en Les fusilles de King Crater I en II van Julian Putkowski. De laatste 2, de King Crater boekjes hoef ik niet in het Frans te lezen ; ik heb de Engelse tekst van de schrijver zelf toegestuurd gekregen!

Wat was je allertofste vakantie?
Moeilijk te zeggen. Ik heb al heel wat mooie vakanties mee gemaakt. De laatste 4 jaren zijn we naar de UK geweest oa in Schotland en Yorkshire, prachtig is het daar!!

Wat doe jij aan een beter milieu?
Afval zo veel mogelijk scheiden, waar mogelijk gebruiken we spaarlampen, niet zomaar het licht laten branden in kamers waar we niet zijn, zijn zo een paar van de dingen die we doen aan een beter milieu.

Wat is je grootste ondeugd?
Ehhh die heb ik een maand of wat geleden afgeschaft met als gevolg dat ik nu een paar kilo’tjes kwijt ben!

Wat is de beste plek om te wonen?
Mijn plekje hier, het huis waar we nu wonen.

Tenslotte: wat wil je de wereld nog vertellen? Dit is je kans.
Respecteer mensen zoals ze zijn. Kijk naar wat je hebt, niet naar wat je niet hebt._________________
Have a sigar
(___{}____]]] ~ ~ ~ ~

Old soldiers never die
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Fritz Kempf
Ere WikiMusketier


Geregistreerd op: 4-4-2006
Berichten: 10370
Woonplaats: Wipers (Ieper)

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 19:31    Onderwerp: Reageer met quote

Zeer mooie intervieuws Stanneke. Ik wist totaal niet dat je in het koor zit. Alweer te laat om iemand zijn hobbie te laten uitvoeren op het forum meet. Yvonne blik Wink

MOHAA: Spearhead. Had ik ook eens maar toen was de cd-rom stuk en heb ik sindsdien niet meer gespeelt op mijn nieuwe (die ik nu nog heb) pc. Toch wel een betere versie dan de gewone MOHAA. Mss koop ik hem eens. Ik daag zeker eens op! Wink

Bedankt Adriaan van Kammen voor uw tijd.
_________________
"Kennscht mi noch?" ~~~ Who is the real "Fritz Kempf"?

Ypres Salient on Pictures
Discover the Salient - Meet the men


FHSW Wikia
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage MSN Messenger
genie79libanonGeregistreerd op: 1-11-2007
Berichten: 546
Woonplaats: alphen aan de rijn

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 19:35    Onderwerp: Reageer met quote

erg leuk intervieuw
op de foto een gezellige lache bekkie Laughing
sommige dames hebben een peperspay in hand tas
maar deze dame een flak?? Evil Laughing Evil Wink
_________________
Non nobis, Domine,
non nobis, Domine, non nobis,
sed nomine tuo da gloriam.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage MSN Messenger
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45654

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 20:05    Onderwerp: Reageer met quote

Leuk interview Margreet!
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
A. de KosterGeregistreerd op: 15-1-2006
Berichten: 1488

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 20:24    Onderwerp: Reageer met quote

Leuk interview Margreet!!!We moeten nog even afspreken van de maand,ik heb eindelijk wat tijd.
_________________
www.gi-qmstore.com gespecialisserd in Korea en Vietnam oorlog gear.
Nederland in WO1
www.zeeland1914-1918.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
PaddyGeregistreerd op: 9-11-2007
Berichten: 9280
Woonplaats: Idiot Trench, Dendermonde

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 20:29    Onderwerp: Reageer met quote

Aangename virtuele kennnismaking Smile
_________________
Greetings from a Little Gallant Belgian:-)
Patrick De Wolf
http://ablhistoryforum.be/

There is a very fine line between "hobby" and "mental illness".
"We're doomed, I tell ye!"
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 20:40    Onderwerp: Reageer met quote

Quote:
sommige dames hebben een peperspay in hand tas
maar deze dame een flak??


Hij pastte uiteindelijk net niet in mijn tas (helaas). Dus heb ik hem daar maar laten staan in museum the Muckleburgh Collection in Norfolk. Deze flak is trouwens gebruikt geweest voor de opnames van een aflevering van Band of Brothers.
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Fritz Kempf
Ere WikiMusketier


Geregistreerd op: 4-4-2006
Berichten: 10370
Woonplaats: Wipers (Ieper)

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 20:41    Onderwerp: Reageer met quote

Aflevering 7 The Breaking Point Confused
_________________
"Kennscht mi noch?" ~~~ Who is the real "Fritz Kempf"?

Ypres Salient on Pictures
Discover the Salient - Meet the men


FHSW Wikia
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage MSN Messenger
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 20:45    Onderwerp: Reageer met quote

Quote:
Zeer mooie intervieuws Stanneke. Ik wist totaal niet dat je in het koor zit. Alweer te laat om iemand zijn hobbie te laten uitvoeren op het forum meet.

Ik ben zeker van plan nog veel vaker naar forum meets te komen Smile

Quote:
MOHAA: Spearhead. Had ik ook eens maar toen was de cd-rom stuk en heb ik sindsdien niet meer gespeelt op mijn nieuwe (die ik nu nog heb) pc. Toch wel een betere versie dan de gewone MOHAA. Mss koop ik hem eens. Ik daag zeker eens op!

Hopelijk heb je gauw weer een nieuwe MOH Spearhead en kunnen we je in onze server begroeten.
Info over onze server vind je alvst op www.gunfunserver.tk
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 20:46    Onderwerp: Reageer met quote

sniper snoop @ 07 Mrt 2008 20:41 schreef:
Aflevering 7 The Breaking Point Confused


Ik dacht inderdaad dat het die aflevering was. Tijd om hem weer eens te gaan zien.. Cool
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Fritz Kempf
Ere WikiMusketier


Geregistreerd op: 4-4-2006
Berichten: 10370
Woonplaats: Wipers (Ieper)

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 20:47    Onderwerp: Reageer met quote

Ook al terug hebben, is al een jaar dat ik het nog speelde. schater
_________________
"Kennscht mi noch?" ~~~ Who is the real "Fritz Kempf"?

Ypres Salient on Pictures
Discover the Salient - Meet the men


FHSW Wikia
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage MSN Messenger
ReinéGeregistreerd op: 4-11-2006
Berichten: 9798
Woonplaats: Arcen

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 21:21    Onderwerp: Reageer met quote

Heel leuk interview Margreet! Cool
_________________
Did you imagine the final sound as a gun
(Porcupine Tree)
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
iuvenis feroxGeregistreerd op: 8-10-2007
Berichten: 841
Woonplaats: drumhok

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 21:38    Onderwerp: Reageer met quote

Leuk interview, Margreet! Smile
U krijgt zeker ook verbaasde reacties als u vertelt dat u een online medal of honor clan heeft... puh
_________________
Leo van Bergen: "Oorlog en geneeskunde, vernietiging en herstel, barbarij en vooruitgang, bleken twee handen op een buik"
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage MSN Messenger
arnekenGeregistreerd op: 28-6-2007
Berichten: 2606
Woonplaats: Brugge

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 21:49    Onderwerp: Reageer met quote

Mooi interview,

Genoten van je kastje trouwens op de meet, al hebben we niet veel kunnen praten puh

Arne
_________________
Greater love hath no man than this that a man lay down his life for his friends.
Epitaph Lance CPL L.A.C Webb (Lancastershire fusiliers) @kezelberg Millitary Cemetery
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht MSN Messenger
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 21:50    Onderwerp: Reageer met quote

iuvenis ferox @ 07 Mrt 2008 21:38 schreef:
Leuk interview, Margreet! Smile
U krijgt zeker ook verbaasde reacties als u vertelt dat u een online medal of honor clan heeft... puh


Dat krijg ik zeker regelmatig! Cool Ook in onze server zelf vaak nog reacties van gasten, zeker van jongere gamers als ze dan ook nog mijn leeftijd horen Embarassed Al ben ik zeker lang niet de oudste in onze groep. Cool
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 21:52    Onderwerp: Reageer met quote

arneken @ 07 Mrt 2008 21:49 schreef:
Mooi interview,

Genoten van je kastje trouwens op de meet, al hebben we niet veel kunnen praten puh

Arne


Bedankt! De kans om te praten komt zeker als ik weer een meet bezoek want dat ben ik zeker van plan!!
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Fritz Kempf
Ere WikiMusketier


Geregistreerd op: 4-4-2006
Berichten: 10370
Woonplaats: Wipers (Ieper)

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 22:13    Onderwerp: Reageer met quote

mrs Stan @ 07 Mrt 2008 20:46 schreef:
sniper snoop @ 07 Mrt 2008 20:41 schreef:
Aflevering 7 The Breaking Point Confused


Ik dacht inderdaad dat het die aflevering was. Tijd om hem weer eens te gaan zien.. Cool


Ik weet ze allemaal staan online. -> Youtube. yummie
Ik hou van Aflevering 4 Replacements (Nuenen en Eindhoven) Wink
_________________
"Kennscht mi noch?" ~~~ Who is the real "Fritz Kempf"?

Ypres Salient on Pictures
Discover the Salient - Meet the men


FHSW Wikia
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage MSN Messenger
shabu
Cheffin


Geregistreerd op: 7-2-2006
Berichten: 3102
Woonplaats: Hoek van Holland

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 22:26    Onderwerp: Reageer met quote

Ha Margreet,

Leuk interview! En leuke hobbies.
Overigens heb je een mooie schutkleur aan bij het stuk flak (88-er?) Wink

Groeten,
Annelies
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
David VGeregistreerd op: 1-12-2006
Berichten: 421

BerichtGeplaatst: 07 Mrt 2008 22:54    Onderwerp: Mrs Stan Reageer met quote

Hoi,

mooi interview.
Heb Mrs. Stan met de laatste meet leren kennen, net zoals haar winkeltje, en dat vind ik allemaal terug in het interview. Dus heel mooi, en bedankt Adriaan,

David
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Henk-WillemGeregistreerd op: 23-7-2007
Berichten: 396
Woonplaats: Gewoonlijk op Aarde

BerichtGeplaatst: 08 Mrt 2008 18:59    Onderwerp: Reageer met quote

Mooi interview! Weer een lid wat beter leren kennen.
_________________
Met vriendelijke groeten,
Henk-Willem
BDOS #3009
OMSA M#8014
GMIC #5812

Live easy, PARTY HARD
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
hermieGeregistreerd op: 12-8-2006
Berichten: 648
Woonplaats: Breda

BerichtGeplaatst: 08 Mrt 2008 20:11    Onderwerp: Reageer met quote

Geweldig Margreet! Als je je hart wil ophalen, dan moet je naar Breda gaan: naar het begijnhof. Daar is namelijk een poppenhuismuseum. Het is een uit de hand gelopen hobby van een vrouw die niet alles meer in haar eigen huis plaats had. Ze krijgt materialen uit de hele wereld toegestuurd. je kijkt je ogen uit!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
Lingekopf
Bismarck


Geregistreerd op: 19-10-2006
Berichten: 16013
Woonplaats: Binnen de Atlantikwall en 135 km van het WO1-front

BerichtGeplaatst: 08 Mrt 2008 22:06    Onderwerp: Reageer met quote

Leuk interview! Ik lees nu kanten wij nog nooit besproken hebben. Maar mijn vrouw heeft ook een poppenhuis (eigenlijk een miniatuurwinkel) die ze heeft ingericht als Franse handwerkwinkel, compleet met miniatuur handwerkboeken en tijdschriften die ik heb zitten verkleinen op de computer.
Ook heb ik een PC-programmaatje waarmee je foto's in borduurwerk kunt omzetten. Het kiest zelfs de DMC-nummers uit!
En kijk maar eens op haar weblogje: http://nuttigenfraai.web-log.nl/
_________________
"Setzen wir Deutschland, so zu sagen, in den Sattel! Reiten wird es schon können..... "
"Wer den Daumen auf dem Beutel hat, der hat die Macht."

Otto von Bismarck, 1869
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 09 Mrt 2008 17:23    Onderwerp: Reageer met quote

Lingekopf @ 08 Mrt 2008 22:06 schreef:
Leuk interview! Ik lees nu kanten wij nog nooit besproken hebben. Maar mijn vrouw heeft ook een poppenhuis (eigenlijk een miniatuurwinkel) die ze heeft ingericht als Franse handwerkwinkel, compleet met miniatuur handwerkboeken en tijdschriften die ik heb zitten verkleinen op de computer.
Ook heb ik een PC-programmaatje waarmee je foto's in borduurwerk kunt omzetten. Het kiest zelfs de DMC-nummers uit!
En kijk maar eens op haar weblogje: http://nuttigenfraai.web-log.nl/


Ik heb net even op je vrouw's weblog zitten kijken, mooie dingen heeft ze gemaakt.
Zo'n pc programma'tje ben ik dus nog naar op zoek. Ik had er pas eentje maar dat werkte niet goed helaas.
Het meeste wat ik heb gemaakt staat hier: http://www.gmwege.demon.nl/margreet/intro.htm

Greetz, Margreet Cool
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
MartGeregistreerd op: 23-2-2005
Berichten: 1910

BerichtGeplaatst: 14 Mrt 2008 0:45    Onderwerp: Reageer met quote

Ik lees het interview nu pas. Leuk Margreet! Smile
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
malleyGeregistreerd op: 31-7-2006
Berichten: 476
Woonplaats: Berg aan de Maas

BerichtGeplaatst: 16 Mrt 2008 12:05    Onderwerp: Reageer met quote

hee wat leuk nog een vrouw op het forum die zich intereseerd in wo1
Wij vrouwen krijgen inderdaad vaak vreemde reacties op het feit dat we ons intereseren in wo1....
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
DesiréGeregistreerd op: 14-12-2007
Berichten: 398

BerichtGeplaatst: 16 Mrt 2008 18:14    Onderwerp: Reageer met quote

Leuk interview...
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 17 Mrt 2008 11:58    Onderwerp: Reageer met quote

Bedankt voor alle leuke reacties!! Laughing

Quote:
hee wat leuk nog een vrouw op het forum die zich intereseerd in wo1
Wij vrouwen krijgen inderdaad vaak vreemde reacties op het feit dat we ons intereseren in wo1....


Ik vraag me eigenlijk af met hoeveel vrouwen we hier zijn.. Cool

Greetz, Margreet Cool
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45654

BerichtGeplaatst: 20 Mrt 2008 8:41    Onderwerp: Reageer met quote

Niet veel helaas Sad
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
ReinéGeregistreerd op: 4-11-2006
Berichten: 9798
Woonplaats: Arcen

BerichtGeplaatst: 20 Mrt 2008 9:58    Onderwerp: Reageer met quote

"Ouwe wijven" hebben we wel genoeg! Evil
_________________
Did you imagine the final sound as a gun
(Porcupine Tree)
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
Fritz Kempf
Ere WikiMusketier


Geregistreerd op: 4-4-2006
Berichten: 10370
Woonplaats: Wipers (Ieper)

BerichtGeplaatst: 17 Mei 2008 22:15    Onderwerp: Reageer met quote

Hehe, eindelijk verslagen. Stannie, daag nog eens op met uw Welrod. Cool


_________________
"Kennscht mi noch?" ~~~ Who is the real "Fritz Kempf"?

Ypres Salient on Pictures
Discover the Salient - Meet the men


FHSW Wikia
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage MSN Messenger
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 18 Mei 2008 0:34    Onderwerp: Reageer met quote

schater Surprised Embarassed

Maar goed gespeeld!!! helmpompom helmpompom helmpompom
En tot de volgende game!
Greetz, Stannie Cool
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Fritz Kempf
Ere WikiMusketier


Geregistreerd op: 4-4-2006
Berichten: 10370
Woonplaats: Wipers (Ieper)

BerichtGeplaatst: 18 Mei 2008 0:38    Onderwerp: Reageer met quote

Hehe, ik begon beu te geraken. Is totaal anders dan Battlefield. Grootste probleem van MOHAA is dat je enkel uw Muisknop 1, 2 en 3 kan gebruiken. In Battlefield kan je allemaal gebruiken. Dus 1, 2, 3, 4 en 5.
_________________
"Kennscht mi noch?" ~~~ Who is the real "Fritz Kempf"?

Ypres Salient on Pictures
Discover the Salient - Meet the men


FHSW Wikia
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage MSN Messenger
Fritz Kempf
Ere WikiMusketier


Geregistreerd op: 4-4-2006
Berichten: 10370
Woonplaats: Wipers (Ieper)

BerichtGeplaatst: 17 Jun 2008 22:06    Onderwerp: Reageer met quote

You Mess with the best, you die like the rest! puhScheelt niet veel he. Evil
_________________
"Kennscht mi noch?" ~~~ Who is the real "Fritz Kempf"?

Ypres Salient on Pictures
Discover the Salient - Meet the men


FHSW Wikia
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage MSN Messenger
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 18 Jun 2008 10:39    Onderwerp: Reageer met quote

Haha! Het was inderdaad heel close!!! En spannend!!! Cool

Greetz, Stanneke
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 01 Jul 2008 14:38    Onderwerp: Reageer met quote

Een paar Stanneke-update foto's, genomen tijdens mijn optreden met een van mijn koren Asaf op 31 Mei tijdens het Vol-Koren weekend in Middelburg jl.

Een paar verschillen met de foto's die bij mijn interview staan; voortaan met bril en op de koorfoto's al zo'n 13 kilo minder Laughing

Greetz, Margreet Cool
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Fritz Kempf
Ere WikiMusketier


Geregistreerd op: 4-4-2006
Berichten: 10370
Woonplaats: Wipers (Ieper)

BerichtGeplaatst: 11 Feb 2009 2:52    Onderwerp: Reageer met quote


_________________
"Kennscht mi noch?" ~~~ Who is the real "Fritz Kempf"?

Ypres Salient on Pictures
Discover the Salient - Meet the men


FHSW Wikia
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage MSN Messenger
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 11 Feb 2009 12:27    Onderwerp: Reageer met quote

Lol Snaaip, leuk screenshot! schater Destroyer zou die moeten zien! Want hij is het die er op staat; de kilt in de tartan van zijn clan. Laughing

Ik zie trouwens dat ik eigenlijk weer eens een update foto van mezelf hier zou moeten plaatsen nu ik de foto's bij het interview zie.... Neutral Wink Laughing Surprised Cool

Greetz, Margreet Cool
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Fritz Kempf
Ere WikiMusketier


Geregistreerd op: 4-4-2006
Berichten: 10370
Woonplaats: Wipers (Ieper)

BerichtGeplaatst: 12 Feb 2009 23:20    Onderwerp: Reageer met quote


_________________
"Kennscht mi noch?" ~~~ Who is the real "Fritz Kempf"?

Ypres Salient on Pictures
Discover the Salient - Meet the men


FHSW Wikia
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage MSN Messenger
RichardGeregistreerd op: 3-2-2005
Berichten: 13292

BerichtGeplaatst: 13 Feb 2009 0:13    Onderwerp: Reageer met quote

mrs Stan @ 01 Jul 2008 14:38 schreef:
Een paar verschillen met de foto's die bij mijn interview staan; voortaan met bril en op de koorfoto's al zo'n 13 kilo minder


Nog even en mocht ze bij me op bezoek willen komen dan hoeft ze alleen nog maar wat postzegels op haar kruin te plakken, mijn adres op het voorhoofd te schrijven, et voila Mrs Stan schuift door mijn brievenbus op zoek naar hebbedingetjes voor haar verzameling...
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
cosseeGeregistreerd op: 8-4-2005
Berichten: 1523

BerichtGeplaatst: 13 Feb 2009 12:20    Onderwerp: Reageer met quote

sniper snoop @ 12 Feb 2009 23:20 schreef:


Wat is de ip van jullie server? snoop ik zelf speel ook nog steeds MoHaa Cool Laughing
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 13 Feb 2009 15:54    Onderwerp: Reageer met quote

Quote:
Wat is de ip van jullie server? snoop ik zelf speel ook nog steeds MoHaa


De ip van onze server is 93.174.92.25
En voor meer info onze server website: http://www.gunfunserver.tk/

Greetz, Margreet Cool
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 13 Feb 2009 16:12    Onderwerp: Reageer met quote

Richard @ 13 Feb 2009 0:13 schreef:
mrs Stan @ 01 Jul 2008 14:38 schreef:
Een paar verschillen met de foto's die bij mijn interview staan; voortaan met bril en op de koorfoto's al zo'n 13 kilo minder


Nog even en mocht ze bij me op bezoek willen komen dan hoeft ze alleen nog maar wat postzegels op haar kruin te plakken, mijn adres op het voorhoofd te schrijven, et voila Mrs Stan schuift door mijn brievenbus op zoek naar hebbedingetjes voor haar verzameling...


Tijd voor een mrs Stan update foto;Het verschil tussen de foto's in mijn interview en deze is ruim 20 kilo, zoveel ben ik nu kwijt! Laughing En dat zonder dus echt te lijnen of meer te gaan sporten ofzo, maar door beter op te letten op wat ik eet, en bijna alleen nog maar gezonde tussendoortjes zoals fruit.

Greetz, Margreet Cool
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
RichardGeregistreerd op: 3-2-2005
Berichten: 13292

BerichtGeplaatst: 13 Feb 2009 16:16    Onderwerp: Reageer met quote

Doordat jij minder omvang hebt, lijkt je poppenhuis ineens groter schater
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Yvonne
Admin


Geregistreerd op: 2-2-2005
Berichten: 45654

BerichtGeplaatst: 13 Feb 2009 16:38    Onderwerp: Reageer met quote

Richard @ 13 Feb 2009 16:16 schreef:
Doordat jij minder omvang hebt, lijkt je poppenhuis ineens groter schater

Lol Wink

Maar wat goed zeg!
Complimenten!
_________________
Met hart en ziel
De enige echte

https://twitter.com/ForumWO1
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
ReinéGeregistreerd op: 4-11-2006
Berichten: 9798
Woonplaats: Arcen

BerichtGeplaatst: 13 Feb 2009 16:54    Onderwerp: Reageer met quote

Inderdaad: Wink
Maar was je dan zo "dik/mollig/gevuld"............. Kan ik me dan niet herinneren hoor Cool
_________________
Did you imagine the final sound as a gun
(Porcupine Tree)
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 13 Feb 2009 16:59    Onderwerp: Reageer met quote

Bedankt! Ik woog ruim 90 kilo (tot najaar 2007) en dat is nu 70. Van maatje XXL-XL/46 naar M/40... En dat voelt héél goed Cool

Greetz, Margreet Cool
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
mrs StanGeregistreerd op: 2-7-2007
Berichten: 4600
Woonplaats: Terneuzen

BerichtGeplaatst: 13 Feb 2009 17:01    Onderwerp: Reageer met quote

Richard @ 13 Feb 2009 16:16 schreef:
Doordat jij minder omvang hebt, lijkt je poppenhuis ineens groter schater

Surprised schater
_________________
"Those boys were lions led by donkeys" quoted by our friend Mike about the victims of shot at dawn
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
cosseeGeregistreerd op: 8-4-2005
Berichten: 1523

BerichtGeplaatst: 13 Feb 2009 17:40    Onderwerp: Reageer met quote

mrs Stan @ 13 Feb 2009 15:54 schreef:
Quote:
Wat is de ip van jullie server? snoop ik zelf speel ook nog steeds MoHaa


De ip van onze server is 93.174.92.25
En voor meer info onze server website: http://www.gunfunserver.tk/

Greetz, Margreet Cool


mooie server Laughing heb net al wat rond gekeken en de maps gedownload.
ik zal zo nu en dan eens mee spelen onder de naam Drillerkiller.nl.
Jullie zijn uiteraard ook op mijn server welkom 62.58.242.71
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Arisaka70Geregistreerd op: 18-8-2008
Berichten: 136
Woonplaats: Zeeland

BerichtGeplaatst: 14 Feb 2009 22:27    Onderwerp: Reageer met quote

Leuk interview, Margreet!

Nou moet ik toch echt een keertje door die tunnel heen om het in het echt te komen bekijken!

Ze staan nog steeds op dezelfde plaats.... zal eens m'n kalender raadplegen voor een bezoekje 'aan de overkant'
Ben nu druk in de weer met m'n nieuwe "speelgoed".....
doffe dreunen en veel, veel rook Wink


Ik zag staan dat je met de 'vol-koren dagen' in m'n mooie stad bent geweest Cool

m vr grt.
_________________
Get correct views of life, and learn to see the world in its true light. It will enable you to live pleasantly, to do good, and, when summoned away, to leave without regret. Robert E. Lee
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Fritz Kempf
Ere WikiMusketier


Geregistreerd op: 4-4-2006
Berichten: 10370
Woonplaats: Wipers (Ieper)

BerichtGeplaatst: 01 Mrt 2009 0:02    Onderwerp: Reageer met quote

We hebben een filmpje gemaakt. Genaamd "Smart Dogg???" cutehttp://www.youtube.com/watch?v=2rcdCPL0f7o
_________________
"Kennscht mi noch?" ~~~ Who is the real "Fritz Kempf"?

Ypres Salient on Pictures
Discover the Salient - Meet the men


FHSW Wikia
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage MSN Messenger
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    Forum Eerste Wereldoorlog Forum Index -> FEW user interview Tijden zijn in GMT + 1 uur
Ga naar Pagina 1, 2  Volgende
Pagina 1 van 2

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group